středa 1. prosince 2021

Okoloběh Prahy - POP 2021( podeváté)

Trochu opožděně a jen stručně pár slov k letošnímu oběhu Prahy.
Nejprve díky všem za doodle volební účast. Fakt, že byly volby v termínu zcela svobodné a demokratické nelze snad zpochybnit, nicméně termín 27 a 29.12. dostal stejný počet - 8 hlasů. Tak jsem musel hodit kostkou a padlo pondělí 27.12.2021, omluva všem co preferovali středu.
Branický Hamr je v pohotovosti, restaurace zamluvená od 17.00, co funguje nemá se měnit. Zůstává zlatá střední 60km+ trasa jako oblíbená, dlouhá historická 75km, obě s šáreckou skalní variantou pro fajnšmekry, milovníky šutrů a dalekých výhledů. Přihlásili se milovníci malých kol, trasa je pro koloběžky více než dobrá.
Vše je aktualizováno jak v itineráři, tak v pamětihodnostech, Praha se mění, některé ruiny mizí jiné se opravují, každý rok je možné koukat trochu na něco jiného. Pro účastníky je stejně jako minulý rok připravena tištěná brožurka s fotkami, lze jí použít univerzálně i mimo tuto akci k výletům v pražském okolí. Na odkazech níže jsou potřebné informace i odkaz na přihlašování. Nejedná se o data mining, telefony jsou ve whatsapp skupině, jde hlavně  o počet lidí kvůli hospodě.


        POP9(2021)-itinerář      Přihlašovadlo      Zajímavosti na trase            

    Odkazy na stažení gpx vždy nějak nefungují, kdo bude potřebovat tomu gpx pošlu :-)

 



    

Žádné komentáře:

Okomentovat